tirsdag, mai 13, 2008

Sommerver =)

Mai e godt igang og det e herligt å ver tbage i Stavanger med ett stort nettverk og ikkje minst deiligt ver. Ja, tro det eller ei, men eg har ikkje sett regn merr enn ein gang siden eg forlot Bergen. Tilfeldig? Deiligt e det i alle fall!

Den fysste helgå mi hjemma gjekk stort sett med t konfirmasjoner. Fysst t min "nabolillebror" Sander og så t mitt søskenbarn Kristine. Jammen vokse de t =)

Ellers har eg nå funne tid t blandt aent turer, fjellklatring og grilling. Dessuten har eg starta den store jakten itte bryllupslokaler, med god hjelp fra Silje som har stillt med både bil og idéer. Me e ikkje alltid liga flinke t å finna fram så det har blitt både ein og to solnedganger, men ikkje dumt å se plassene "by night" heller. Hehe.

Någen bilder fra me va å grilla på Dalsnuten. Herligt!
Någen bilder fra fjellklatringen i fjellveggen Gullsva. Kjempekjekt!
Også ein solnedgang. Nydeligt!
T slutt to gladmeldinger:
1- Øyvind levere masteroppgaven sin i mårå og komme hjem t Stavanger t helgå. Glede meg! Fytti grisen så flinke du é Øyvind min!
2- Mopeden leve igjen og e klar for å ta over sykkelens rolle!

6 Comments:

At 17:55, Anonymous Anonym said...

Gralla te Øyvind.

 
At 17:15, Anonymous Anonym said...

Å, eg òg ville vært med te Dalsnuden, det såg kjempekoseligt ud :)

Btw, det har vært ganske så deiligt ver i Bergen òg itte du dro... Så det så :D

Klem fra Gry

 
At 17:56, Blogger Lille blå said...

Når ska me ta neste lokaljakt?? :-) Elle e du såpass fornøyd med solnedgang bilde nå at du ikkje trenge flerre turer? Hehe..

 
At 21:38, Anonymous Anonym said...

13 dager siden siste oppdatering.Har du ikke hatt besøk av tanteungene???

 
At 18:42, Anonymous Anonym said...

godt å se at du har det bra i stavanger! sjøl om du æ djupt savna i Bergen!!! og ikkje minst på barneklinikken... men nærme det sæ slutten for mæ au... Bare to uker igjen... Har vært fantastisk vær sida du reiste, og jeg har begynt å lure på hvorfor jeg tenker på å flytte fra denne flotte byen...men i dag kom regnet!! og nå lurer jeg ikke lenger :)... god helg!!!!

 
At 21:38, Anonymous Anonym said...

Oppdatering trengs!!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home