søndag, juli 16, 2006

Back to Bangkok

Turen til Phi phi ble selvfolgelig avlyst paa grunn av daarlig vaer, eller rettere sagt for mye sjo, og utsatt en dag, men neida den ble avlyst igjen av samme grunn og da var det ikke flere dager aa ta av. Kanskje like greit for vi fikk heller baat og kanotur. Var innom fire ulike oyer. Det forste stoppet var James bond island, en oy hvor en James Bond-film fra 70-tallet ble spillt inn. Sinsykt kult landskap, men ellers var vel ikke dette turens hoydepunkt. Dro videre til en ny oy hvor vi hoppet om bord i kanoer og padlet inn mellom noen oyer og inn i noen smaa grotter. Det var plass til tre i hver kano, to pluss "sjaafor", men d ver ikke nok padlere saa noen maatte gaa alene og oyvind var snar med aa melde seg saa der seilte vi vaar egen sjo blandt spisse tinder og hoye bolger. Var ganske artig og Oyvind hadde nesten like full kontroll som de rutinerte guttene, et par krasj, men det oker jo bare spenningen. Etter et fantastisk thaimaaltid dro vi til en oy hvor vi padlet inn i en stor grotte. Det krydde av flaggermus bare et par meter over hodene vaare og de flakset med jevne mellomrom omkring og den ene var ikke mer en en meter fra meg. Ekkelt, men veldig artig. Siste stopp var en oy hvor vi hadde en times stopp til bading og soling. Solen viste seg faktisk hele dagen saa da kom sydenfolelsen ordentlig frem igjen.

Idag pakket vi oss ut fra hotellet og etter nok et skredderbesok tok vi oss en halvtime paa vannskuter. Hadde litt problemer med aa komme oss ut for bolgene var store og kom tett, men etter aa ha faat et par bolger fossende over oss kom vi oss til slutt ut. Havet utenfor saa helt stille ut fra land, men jeg kan garantere at sjoen var langt fra stille. Dette gjorde bare kikket storre og det var rett og slett kjempegoy. Vi hadde saa aa si hele bukta for oss selv og kunne stort sett gjore som vi ville. Dersom du ikke har provd det er det absolutt aa anbefale.

Tok et lavpris-fly til Bangkok og naa har vi bare en dag med shopping igjen for vi vender nesen hjemover. Skrev litt feil sist for vi kommer hjem tirsdag.