lørdag, november 25, 2006

Endelig helg

Jammen tar det tid å flytte - pakke ned og pakke opp, rote og rydde - og for hver gang vi flytter er det enda mer å dra på! Derfor en ekstra takk til Vigdis&Gustav og Gry&Marius som nok en gang ble med på flyttesjauen. Neste gang tror jeg nesten vi får satse på flyttebyrå. Det hadde vært digg, men det er heldigvis lenge til vi trenger å ta stilling til det.

Her har vi endelig kommet rimelig greit i orden og for første helg på lenge kan jeg sette meg ned og ta det helt rolig og bare nyte vårt nye hjem. Deilig! Utrolig godt å ha fått sin egen kåk igjen og for dere som sitter der og vurderer å flytte to på ti kvadrat så er det vel i grunnen ikke å anbefale. Det kan på en måte bli LITT trangt i lengden, og når livet er slik at den ene er i praksis hvor man starter før solen står opp kan det uten eget soverom føre til en smule underskudd på søvn. Ellers er det jo absoulutt å anbefale et eget kjøkken og bad, hvor du uavhengig av andre kan bestemme når du vil lage mat og om du vil ta oppvasken med en gang eller ikke, og når du føler behovet for å tømmme "tankene" eller ta en dusj så kan du gjøre det akkurat når det passer deg. Herlig!

Ja, som dere sikkert forstår er vi veldig fornøyde med flyttingen og har funnet oss godt til rette her i dalen. Har alt hatt en del besøk så det setter vi stor pris på. Er lenge siden vi har hatt plass til de store besøkene, men nå skal det bli andre boller. Ha en fin helg alle sammen og nyt livet. Det skal i alle fall jeg!