søndag, oktober 08, 2006

ile aux nattes


Da var vi tilbake etter en fantastisk uke på den perfekte sydhavsøya. Bodde pa en liten øy utenfor Madagaskar som heter ile aux nattes. Tok bare tre timer å gå rundt øya og etter å ha gjort nettop dette er vi 100% overbeviste om at vi bodde pa øyas fineste hotell med øyas beste beach. Denne herligheten kostet 252 norske kroner per pers for en uke. Vi bodde i to bongalower som hadde egen solterasse stående på påler i sjøen og storkoste oss med lyden av palmesus og bølgerskvulp. Er ikke livet herlig vel?

Her er bilder av vårt nærmeste uteareal. Et liv i sus og dus. Hengekøyene var litt store, men kan anbefales fremfor en palmestamme.Hadde en dag hvor vi leide en pirog sokm tok oss rundt hele øya vår. Var utrolig herlig også fikk vi til og med sett Madagaskars spesielle dyreliv, nemlig lemurer. Er en apelignende sak. Hadde i grunnen planer om å dra til regnskogen for å se disse fantastiske dyrene, men na har vi jo sett dem i det fri så da blir vi heller her i Tana og tar noen dagsutflukter. Avsluttet den deilige turen med et herlig bad i den varme, blågrønne sjøen. Frister det eller?

Her har dere Baboo villages skilpadder. De drev stadig vekk med dyriske aktiviteter i alles pasyn og fortjente derfor en egen plass på min kjære blogg. Naturen er jammen meg fasinerende du og du sa høye lyder de kan lage. Akkurat som å se en ekte amerikansk film.

1 Comments:

At 22:48, Anonymous Anonym said...

Ja, Silje e jentå så vett å nyda livet :) Hørres herligt ud! Eg har nettopp komt hjem fra Lisboa, va ein utroligt kjekke tur. Ellers må eg få takka for brev, veldigt koseligt at du har tenkt på oss :) Klem fra Gry

 

Legg inn en kommentar

<< Home